This page has hierarchy - Child pages: Team beer-club.dk

Herunder står den historie som var at finde på den gamle side.

 

Om Beer-Club.dk

Siden blev grundlagt d. 6/11:2003 og har vokset en del siden. Siden var først en side der var lavet hos webbyen og senere blev den så lavet om til beer-club.dk. Den gamle side var www.worldofbeers.webbyen.dk og den kunne også besøges som www.humle.tk tror ikke den kan det mere pga. for lidt besøg…. Den kunne første gang besøges som beer-club.dk d. 26/02:2004!

For at forsætte den vidunderlige fortælling om denne side… Siden nåede indefor dens første år at have 200 øl testet.. Dette skal ses på den måde at vi testede øl nummer 200 den 12. januar 2005, dog blev det først offentlig gjort den 2. marts 2005, altså lidt efter sidens 1 års fødselsdag.

Vi har fra Beer-Club.dk ikke gjort noget særligt I andledning af sidens 2 års fødselsdag

Beer-Club.dk gik i dvale omkring 2006/2007. Der var mange årsager til at dette skete. En lang række af dem hører helt naturligt med til at blive voksen. Men en af de helt store ting var den geografiske placering. Da webmeisteren først flyttede fra Odense-egnen til Aalborg, kom der pludseligt en stor afstand mellem os, dette vanskeliggjorde vores testarbejde en hel del.

Det gjorde det naturligvis ikke meget bedre at webmesteren i 2009 flyttede ud af Danmark. Det var ment som et eventyr på et års tid. Men det blev en smule længere. Midt i 2012 kom han tilbage til Danmark, og det var da om ikke andet et skridt i den rigtige retning. Dog bosatte han sig endnu engang i Aalborg, fremfor Odense, og afstanden er derfor stadig en udfordring.

Hjemmesiden Beer-Club.dk fyldte i øvrigt 10 år i 2014 (selve projektet bag er fra 2003).

Men nu hvor 2014 går på hæld, er det på tide at gøre noget ved det. Vi kan ikke lave test så ofte som vi tidligere gjorde. Men vi til forsøge at gøre 2015 til året hvor Beer-Club.dk laver en fugl Fønix og vender tilbage fra de “døde”.

Så det er bare at læne jer tilbage og nyde eventyret med os!